... Povratak u arhivu za APRIL 2010.god.

Štampaj ovu stranu

Vaš komentar

ODŠTAMPAJ

KOMENTAR

30.04.2010.GOD.  GENERALNO SREĐIVANJA PROSTORIJA ULPS-A I SSSPS-A

Kompletno ''prepakivanje'' i krečenje će trajati do sedmog maja

Poštovani prijatelji i kolege, na ovaj način vas obaveštavamo da će radovi na preuređenju i krečenju zajedničkih prostorija Udruženja linijskih pilota Srbije i Samostalnog sidikata saobraćajnih pilota Srbije započeti prvog dana nakon prvomajskih praznika, to jest u utorak 4. maja. Završetak radova se očekuje 7. maja, kada bi trebalo da profunkcionišu prostorije Udruženja i Sindikata u starim, ali lepo sređenim, prostorijama i to sa zanovljenom tehnologijom.
  Danas je obavljeno kompletno izmeštanje računarske i druge opreme i stavljanje iste u funkciju u susednoj prostoriji, to jest u jednoj od kancelarija Vazduhoplovnog saveza Srbije. ULPS i SSSPS zadržavaju postojeće telefonske linije odnosno brojeve 3284 961 i 3284 926 dok će se PRIVREMENO koristiti linija za faks 26 28 199.

Tekstove piše

i za njih odgovara

Velimir Isaković

Dakle, bez obzira na preuređenje prostorija, posao će se obavljati normalno, tako da vam mirne savesti želimo srećan praznik i da lepo provedete slobodne dane, pod uslovom da niste ''izašli u planu''.